MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 07. 2021.

"Konferencija o budućnosti Europe"

Na sastanku je ispred 'Oaze' sudjelovala Katarina GaćinaNa sastanku je ispred 'Oaze' sudjelovala Katarina GaćinaU petak, 30. VII. 2021. godine, s početkom u 13 sati, putem online-platforme Zoom, održan je sastanak na temu "Konferencija o budućnosti Europe".

Brigita Ivoševac, stručna suradnica Odjela za međunarodnu suradnju i razvojne politike Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije, predstavila je digitalnu platformu "Konferencija o budućnosti Europe", kao i rad informacijskog centra Europe Direct Osijek.

Sudionici sastanka na kraju mogli su postavljati pitanja i uputiti prijedloge.

Ispred Mirovne grupe Oaza na sastanku je sudjelovala Katarina Gaćina.

Ovim putem pozivamo sve građane i organizacije da se, putem sljedeće poveznice, uključe u raspravu i doprinesu svojim prijedlozima izgradnji budućnosti. Neka se i vaš(/naš) glas čuje!

Pročitano 1209 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok