MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 12. 07. 2023.

Predstavljanje rezultata istraživanja i Smjernica za javne politike

Ispred "Oaze" sudjelovala je Sandra KušenićIspred "Oaze" sudjelovala je Sandra KušenićU srijedu, 12.7.2023. godine, s početkom u 13 sati, održano je online predstavljanje rezultata istraživanja "Ispitivanje javnog mnijenja i potreba roditelja maloljetne djece" te Smjernica za javne politike za usklađivanje privatnog i poslovnog života u sklopu mreže 4. smjena –nevidljivi rad, čija je "Oaza" članica.

Rezultate istraživanja predstavila je doc. dr. sc. Valerija Barada, pročelnica Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru, dok su Smjernice za javne politike za usklađivanje privatnog i poslovnog života predstavile Tanja Štampar i Lucija Lučan iz udruge B.a.B.e.

Ispred "Oaze" predstavljanje je pratila Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok