MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 07. 2021.

Druženje uz društvene igre

Uigrana ekipa - Ana, Mara, Greta i KlaraUigrana ekipa - Ana, Mara, Greta i KlaraU četvrtak, 29. VII. 2021. godine, održano je još jedno druženje osoba starije životne dobi uz društvene igre po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijale politike.

Druženju, koje je održano u "Oazinom" dnevnom boravku, prisustvovale su, kao i do sada, najvjernije igračice "Rummikuba" Greta, Klara, Mara te "Oazina" zaposlenica Ana.

Sve četiri igračice natjecateljskog su duha pa ih ni ova ljetna žega ne sprječava u zajedničkom druženju i odmjeravanju snaga, odnosno koncentracije, koju održavaju kavom, vodom, sladoledom i ponekom rashlađenom voćkicom.

I tako one iz tjedna u tjedan, i igru za igrom krate svoje umirovljeničke dane, a vole podijeliti i koju šalu, povesti razgovor o djeci i unucima, kao i dnevnim i tjednim novostima.

Pročitano 918 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok