MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 03. 08. 2021.

Likovno-kreativne radionice

Oslikavanje plutanih podmetačaOslikavanje plutanih podmetačaU utorak, 3. VIII. 2021. godine, održana je još jedna "Oazina" likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici, u trajanju od dva sata, prisustvovale su korisnice Jadranka (u sredini), Mara (desno), Mirjana (lijevo) i Sandra (nije na slici).

Kao i obično, radionica je započela prijateljskim ćaskanjem dok voditeljica Ana na stol nije iznijela sve predviđeno za provođenje teme radionice, a to je ovoga puta bilo oslikavanje plutanih podmetača.

Korisnice su na ovoj radionici uradile samo konture motiva, koje će na sljedećoj radionici obojati te napisati natpise jer će spomenuti podmetači, kao suveniri, biti ponuđeni našim sugrađanima na izložbama i sajmovima, kojih, nažalost, zbog trenutne situacije s koronavirusom ima malo.

Iako je zbog vrućina, duge stanke i godišnjih odmora bilo relativno malo prisutnih na radionici, voditeljica je urađenim bila zadovoljna, kao i same korisnice, koje su se usput i zabavljale, što i jeste cilj ovakvih radionica.

Pročitano 127 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok