MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 02. 2021.

"Izvadite Nacionalnu iz ladice!"

'Oazina' izjava'Oazina' izjavaSloganom "Izvadite Nacionalnu iz ladice!" dana 2. II. 2021. godine Ženska mreža Hrvatske započela je kampanju "Zajedno za zaštitu i promicanje prava žena u Hrvatskoj" s glavnim ciljem zagovaranja usvajanja Nacionalne politike za ravnopravnost spolova, koja već pet godina "sigurno leži u nečijoj ladici". Opširnije o kampanji može se pročitati OVDJE.

Dana 19. II. 2021. godine kampanji se pridružila i Mirovna grupa Oaza Beli Manastir kratkom videoizjavom "Oazine" projekt-koordinatorice Vesne Nedić. Izjava je objavljena na FB-stranici Ženske mreže Hrvatske s ovakvim popratnim tekstom:

Udruga OAZA Beli Manastir također se priključuje kampanji "Izvadite Nacionalnu iz ladice!", ističući važan nedostatak u našem obrazovnom programu, a to je nedostatak građanskog odgoja! Zato #HocemoNacionalnu!

* * *

Projekt "Zajedno za zaštitu i promicanje prava žena u Hrvatskoj" podržan je s 4.995,00 € financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok