MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 04. 06. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom (4. VI. 2020)

'Oazin' dnevni boravak'Oazin' dnevni boravakU četvrtak, 4. VI. 2020. godine, nastavljene su "Oazine" dnevne aktivnosti četvrtkom: druženje uz društvenu igru na inicijativu korisnica koje su obično u tom terminu dolazile u "Oazu".

Društvena igra 'Rummy'Društvena igra 'Rummy'Igra za zabavu i razmišljanjeIgra za zabavu i razmišljanjeTe aktivnosti odvijale su se 2019. godine kroz "Oazin" projekt "Dostojanstveno starenje III", kojega je financiralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U okviru toga projekta u "Oazinom" dnevnom boravku održavale su se dnevne aktivnosti namijenjene osobama starije životne dobi. "Oazin" dnevni boravak i obnovljen je zahvaljujući jednokratnoj potpori istog ministarstva.

I nakon završetka projekta neke "Oazine" korisnice nastavile su se na istom mjestu sastajati svakog četvrtka poslijepodne i družiti uz društvenu igru "Rummy". Standardnu ekipu cijelo vrijeme činile su Klara Trajković, Mara Bodlović, Dubravka Simendić i Margita (Greta) Relić (na slici). Tako je bilo sve do mjeseca ožujka 2020. godine kad su druženja prekinuta zbog pandemije izazvane koronavirusom. Sad se druženja nastavljaju...

Na ovo prvo ponovno druženje nakon dva i pol mjeseca gospođa Greta donijela je ostalim trima članicama grupe krasan poklon koji je sama izradila: rukavicu za rernu na kojoj je filcanim slovima ušiveno ime osobe kojoj je ta rukavica poklonjena: Mara, Duca, Klara.Poklon za Maru, Ducu i KlaruPoklon za Maru, Ducu i Klaru

Pročitano 431 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok