MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 06. 04. 2020.

Online-radionica za prijavitelje na Poziv 1 ACF-a HR

Sandra KušenićSandra KušenićU ponedjeljak, 6. IV. 2020. godine, s početkom u 10 sati, održana je online-radionica za popunjavanje prijavnih obrazaca za Poziv 1 za "Ad hoc" akcijske projekte u okviru Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (o Fondu vidjeti OVDJE). Poziv za "ad-hoc" akcijske projekte raspisan je 10. III. 2020. (vidjeti OVDJE) te je na ovaj način odrađena radionica koja bi potencijalnim prijaviteljima trebala pomoći u popunjavanju potrebnih obrazaca i dostavi potrebne dokumentacije.

Radionica je protekla u redu, odgovoreno je na sva pitanja učesnika i objašnjeno je sve što je učesnicima bilo nejasno iz objavljenog poziva. Uz dvadesetak ostalih sudionika, na radionici su, svaka od svoje kuće, učestvovale "Oazine" aktivistice Sandra Kušenić i Vesna Nedić.

Vesna Nedić i Sandra Kušenić na ekranuVesna Nedić i Sandra Kušenić na ekranuZa radionicu je korištena platforma, odnosno videokonferencijska aplikacija Zoom. Pomoću nje sudionici su se na početku mogli vidjeti, ali je najbitnije da su kasnije vidjeli predavačice iz zaklade Solidarna Marinu Škrabalo i Petru Mađerčić. Također je Zvijezdana Schulz Vugrin iz riječke Udruge za razvoj civilnog društva SMART odgovarala na pitanja koje su sudionici postavljali na čatu.

Online-radionica - predavačica na ekranu, sudionici ispred ekranaOnline-radionica - predavačica na ekranu, sudionici ispred ekranaKroz radionicu predavačice su prošle:

  • upute za prijavitelje Poziva 1
  • prijavni obrazac Poziva 1 i
  • obrazac proračuna Poziva 1
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok