MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 04. 2020.

Živjeti zdravo kod kuće: Svjetski dan zdravlja

Medicinske sestre i primalje čuvaju naše zdravljeMedicinske sestre i primalje čuvaju naše zdravlje"Podržimo medicinske sestre i primalje"

Dana 7. travnja 2020. godine, povodom Svjetskog dana zdravlja, Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) porukom "Podržimo medicinske sestre i primalje" tematski je naglasila važnost rada i truda medicinskih sestara i primalja i tako nas podsjetila na njihov doprinos očuvanju zdravlja svih ljudi.

Trenutno medicinske sestre zajedničkim snagama sa svim zdravstvenim radnicima ulažu velik trud u zaustavljanju širenja zaraze bolesti COVID-19. Pritom pružaju kvalitetnu skrb oboljelima te redovito komuniciraju s obiteljima i zajednicama kako bi odgovorile na sva pitanja i umirile ljude. Također prikupljaju podatke za znanstvena istraživanja, koja će doprinijeti obogaćivanju znanja, prevenciji i liječenju oboljelih, kao i ukupnom odgovoru na novi koronavirus.

Podržimo i mi medicinske sestre i primalje, kao i sve ostale zdravstvene radnike. Sačuvajmo svoje i zdravlje svih oko nas.

Gornji apel objavljen je na web-stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), nakon koga slijedi deset savjeta za očuvanje zdravlja. Pročitajte ih OVDJE.

Pročitano 154 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok