MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 08. 2018.

Donacija igračaka iz Jagodnjaka

Milica i Maša: oproštaj od igračakaMilica i Maša: oproštaj od igračakaU petak, 24. VIII. 2018. godine, dvije djevojčice iz Jagodnjaka: Milica i Maša, zajedno sa svojom mamom, donijele su dvije velike kutije za "Oazinu" burzu odjeću i obuće. Jedna velika kutija bila je puna odjeće (ženske i dječje), a druga, malo manja kutija bila je opet puna dječjih igračaka.

Zanimljivo u ovoj priči je to da su djevojčice - prva od 7 i druga od 6 godina – htjele znati kome i kuda idu njihove igračke. Jedva su se odlučile da izdvoje nešto od svojih igračaka i kad su već to uradile, pitale su "tete" iz "Oaze" kome one idu. A "tete" Jelena i Vesna objasnile su im da igračke idu djeci čiji roditelji, bake ili djedovi ili neko njima drag nemaju mogućnosti kupovati im igračke.

Nekad takva djeca dođu u "Oazinu" burzu odjeće i obuće sa svojim mamama ili bakama pa onda biraju igračke, a nekad "Oazine" aktivistice Jelena i Stela, kad dođu osobe za koje misle da imaju manju djecu, same ponude igračke koje su neka druga djeca ili njihovi roditelji donirali "Oazinoj" burzi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok