MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 11. 09. 2018.

Rad "Oazinog" šnajderaja (VIII/2018)

Donirani komadi spužveDonirani komadi spužve"Oazin" šnajderaj djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira". U njemu gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno prepravlja i krpi odjeću za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira te izrađuje upotrebne predmete od robe i materijala doniranih "Oazinoj" burzi odjeće i obuće, a koje nitko ne želi preuzeti. Program financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Tokom osmog mjeseca 2018. godine jedna "Oazina" korisnica donirala je "Oazinom" šnajderaju ostatke spužve, koji su joj ostali nakon tapeciranja stolica. Gerontokrojačica je te komade spužve izrezivala na manje komadiće i kasnije njima punila jastuke. Na taj je način iskrojila, sašila i napunila tri jastuka. Jastuci su podijeljeni korisnicima Burze odjeće i obuće.

Jastuci napunjeni spužvomJastuci napunjeni spužvom

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok