MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 08. 2018.

Čitanje novina i pristup internetu u "Oazi"

'Oazin' korisnik Mirko Ognjenović'Oazin' korisnik Mirko OgnjenovićOd početka mjeseca srpnja 2018. godine u prostorijama Mirovne grupe Oaza u Belom Manastiru, Ulica J. Antala 3, može se svaki radni dan pročitati "Glas Slavonije", koristiti kompjuter i pristupati internetu. Te su usluge besplatne za sve osobe treće životne dobi.

Ako bude zainteresiranih za čitanje nekih drugih dnevnih ili tjednih novine, i one će se nabavljati najesen kad ipak bude prikladnije vrijeme za dolazak na "Oazine" dnevne aktivnosti za starije osobe (druženje, igranje "čovječe, ne ljuti se", domine, šah, kartanje…).

Čitanje novina i besplatan pristup internetu za osobe treće životne dobi omogućuje "Oazin" projekt "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku je i besplatna informatička obuka za tu vrstu korisnika, kao i pomoć pri korištenju "pametnih" telefona, tableta, laptopa i sl.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok