MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 13. 05. 2020.

Rad od kuće: Neno Radić

Rad od kuće: Neno RadićRad od kuće: Neno RadićDana 16. III. 2020. "Oaza" je otkazala sve aktivnosti s korisnicima u svojim prostorijama (vidjeti OVDJE) i organizirala rad od kuće u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom.

Online-sastanak od kuće do kućeOnline-sastanak od kuće do kuće"Oazinu" web-stranicu tehnički i dalje održava "Oazin" informatičar Neno Radić te pruža informatičku podršku "Oazinim" zaposlenicima. U slučaju nekakvog problema, programima za rad na daljinu u mogućnosti je pristupiti svakom računalu zaposlenika i otkloniti kvar. U slučaju potrebe, s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić održava online-sastanke (druga slika!).

Svakodnevno iz različitih medija Neno prikuplja "Oazin" preskliping. Od Radija Banske kose pribavlja snimke emisija u kojima se govori o "Oazinim" aktivnostima i postavlja ih na YouTube. Postoji osam različitih baza podataka koje se svaki dan ažuriraju bilo za potrebe izvještavanja donatora, bilo za interne potrebe same "Oaze".

Za završno izvještavanje za treću godinu "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Neno priprema linkove svih objava vezanih za taj program te radi na statistici FB-stranice "Oazine" burze odjeće i obuće. Sve to radio je i u prve dvije godine provedbe spomenutog programa.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok