MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 22. 07. 2018.

Osječki biciklisti kroz Baranju na putu za Beč

Kliknite na faksimil da biste ga vidjeli u većem formatuKliknite na faksimil da biste ga vidjeli u većem formatu

Na srednjim stranicama (10-11) dodatka "Magazin", koji je štampan u vikend-izdanju osječkog "Glasa Slavonije" s datumom 21-22. VII. 2018. godine, objavljena je velika reportaža s deset fotografija pod naslovom "Turci su stali pred Bečom, ali mi nismo!" i s podnaslovom "Glasova biciklistička tura (I.): Od Osijeka do Beča u tri dana pedaliranja i preživljavanja".

U tom prvom dijelu reportaže opisano je kako su trojica Osječana: Siniša Kraml, Ivica Korman i Igor Mikulić biciklima putovali od Osijeka, preko Baranje, Šikloša, Sigeta, Kadarkuta, uz Balaton, pa preko Šoprona do Beča. Na web-portalu "Glasa Slavonije" ta se reportaža može pročitati ovdje.

U posebnom okviru pod naslovom "Đe mi je jakna?" opisan je dio putovanja kroz Baranju, koji je posebno zanimljiv Baranjcima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok