MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 06. 2018.

"Oazine" poklon-šalice učenicima i učiteljicama

Razred 2.c učiteljice Mirele ElveđiRazred 2.c učiteljice Mirele ElveđiRazred 2.c učiteljice Mirele Elveđi

U srijedu, 6. VI. 2018. godine, s početkom u 10:30 sati, "Oazine" aktivistice Vesna Nedić i Ana Jeličić bile su u belomanastirskoj Osnovnu školu "Dr. Franjo Tuđman" i podijelile poklone učiteljicama i učenicima koji su učestvovali u radionicama iz projekta "Nasilje baš nije fer", kojega financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Pokloni su podijeljeni u razredu 2.a učiteljice Ljerke Đerfi (14 učenika), 2.b učiteljice Melite Lesić (16 učenike), 2.c učiteljice Mirele Elveđi (18 učenika) i 2.d učiteljice Mirte Pilić (15 učenika).

Razred 2.c učiteljice Mirele ElveđiRazred 2.c učiteljice Mirele ElveđiRazred 2.c učiteljice Mirele ElveđiRazred 2.b učiteljice Melite LesićRazred 2.b učiteljice Melite LesićRazred 2.b učiteljice Melite LesićUčiteljica Melita Lesić (lijevo s 'Oazinom' majicom)Učiteljica Melita Lesić (lijevo s 'Oazinom' majicom)Učiteljica Melita Lesić (lijevo s 'Oazinom' majicom)Svaki učenik dobio je na poklon šalicu, a učiteljice još i majicu i radni blok. Na svakom poklonu odštampan je naziv projekta, logo donatora Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, logo i ime provoditelja projekta Mirovne grupe Oaza te imena partnera na projektu: Osnovne škole Kneževi Vinogradi i Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman" Beli Manastir.

Učiteljice i učenici bili su ugodno iznenađeni, a svi učenici uglas su se izjašnjavali da su im se radionice svidjele i da su na njima nešto novo naučili.Razred 2.a učiteljice Ljerka ĐerfiRazred 2.a učiteljice Ljerka ĐerfiRazred 2.a učiteljice Ljerka ĐerfiRazred 2.d učiteljice Mirte PilićRazred 2.d učiteljice Mirte PilićRazred 2.d učiteljice Mirte Pilić

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok