MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 19. 05. 2018.

Održana akcija "Alerga u službi zdravlja"

Kliknite na sliku za veći formatKliknite na sliku za veći format

U subotu, 19. V. 2018. godine, od 10 do 12 sati, na belomanastirskom Trgu slobode održana je akcija "Alerga u službi zdravlja" u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Grada Belog Manastira. Deset liječnika različitih specijalizacija i šest studenata medicine odradili su dvjestotinjak mjerenja šećera i tlaka, dok su "Alergine" mlade volonterke Mia i Ivona odradile 69 spirometrija.

Nakon dobivenih rezultata, svi građani dobili su savjeta liječnika u kojima im je skrenuta pažnja na eventualne zdravstvene tegobe. "Alergini" volonteri Emma, Inga, Leon, Mateo i Ognjen dijelili su promomaterijale, a Aljoša, Klementina, Kristina i Mladen ispunjavali su potpisne liste i anketne listiće.

Rukovodstvo "Alerge" veoma je ponosno na angažman mladih volontera i sad je mirno jer uviđa da će imati dostojne nasljednike. "Alerga" također upućuje veliko hvala Zdravstvenoj ustanovi Ljekarne Tripolski Beli Manastir, koja je svojom donacijom medicinskog pribora omogućila realiziranje akcije.

(Izvor: FB-stranica "Alerge")

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok