MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 07. 08. 2023.

Poziv volonterima

Štićenici Doma rado društvene igre zaigrajuŠtićenici Doma rado društvene igre zaigrajuU srijedu, 9.8.2023. godine, u 9:30 sati, u sklopu projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", Mirovna grupa Oaza organizira još jedno druženje sa štićenicima Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani volonteri, željni druženja, priče, igranja društvenih igara, da dođu u Ulicu bana Jelačića 108 u Belom Manastiru.

Cilj ove volonterske akcije uljepšati je prijepodne našim starijim sugrađanima. Ali i malo razmdrati njihovu ustaljenu rutinu.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizents fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a suradnici Prva i Druga srednja škola Beli Manastir. Voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok