MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 18. 03. 2017.

"Oazine" korisnice na premijeri "Regine Panoniae"

Naklon na kraju predstaveNaklon na kraju predstave(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 18. III. 2017. godine, s početkom u 19 sati – a u dogovoru s predsjednicom Gradskog kazališta Beli Manastir Danielom Taslidžić Herman – "Oazine" aktivistice animirale su i povele "Oazine" starije korisnice (i ponekog korisnika) na premijeru kazališne predstave "Regina Panoniae".

'Oazine' aktivistice i korisnice na predstavi'Oazine' aktivistice i korisnice na predstaviTo je bila jednu od aktivnosti projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. "Oazinom" pozivu odazvalo se tridesetak korisnica (i po neki korisnik), koji su uživali u zanimljivoj predstavi, nakon koje su izjavljivali da su proveli jedno ugodno i zanimljivo veče. Zato veliko hvala Gradskom kazalištu Beli Manastir što obogaćuje baranjski kulturni život.

I ne zaboravimo, svi ćemo – mi prije ili kasnije – ući u treću životnu dob i biti sretni kad nas se netko sjeti pozvati da sa svojim sugrađanima prisustvujemo nekom zanimljivom događanju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok