MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 03. 2016.

Radni sastanak u sklopu projekta SOS-NET

Strategija Mreže pružatelja socijalnih usluga SOS-NETStrategija Mreže pružatelja socijalnih usluga SOS-NETU petak, 4. III. 2016. godine, s početkom u 14 sati, u kućia Udruženja "Baranja" u Lugu održan je radni sastanak učesnika, nositelja i partnera projekta SOS-NET. Na sastanku je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Na posljednjem zajedničkom sastanku raspravljalo se o strategiji Mreže pružatelja socijalnih usluga SOS-NET. Još jednom se utvrđivala SWOT-analiza – snage i slabosti Mreže, kao i prilike i prijetnje okruženja u kojem djeluju članice Mreže, tj. organizacije i udruge iz pet slavonskih županija (Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske). Bilo je govora i o potrebi iniciranja dijaloga između dionika na tržištu socijalnih usluga.

Projekt SOS-NET provodi belišćanska Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju "Zvono" u partnerstvu s Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama "Jaglac" iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara (UPIT) Osječko-baranjske županije iz Osijeka i Udruženjem "Baranja" iz Luga.

Baranjski čobanacBaranjski čobanacA kako i dolikuje dobrim domaćinima (po nekom nepisanom baranjskom običaju), sve je završilo ručkom, odn. dobrim čobancem koji su skuhali aktivisti Udruženja "Baranja".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok