MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 02. 2023.

Još jedan sastanak projektnih partnera s projekta ACF-a

Vesna Nedić i Milorad NenadovićVesna Nedić i Milorad NenadovićU petak, 17.2.2023. godine, od 11 sati, Vesna Nedić, "Oazina" projekt-koordinatorica i voditeljica projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", bila je na sastanku u Lugu s Miloradom Nenadovićem, direktorom Udruženja "Baranja".

Udruženje "Baranja" je "Oazin" partner na spomenutom projektu, kao što smo i pisali ovdje, tako da je na ovom sastanku bilo govora o statističkoj obradi provedene ankete u srednjim školama Baranje. Svi podaci uneseni s anketnih upitnika su predani pa je bilo govora o načinu obrade istih. Malo su se i analizirali dobiveni podaci i došlo se do zaključka da nije baš sjajna situacija kad je u pitanje volontiranje učenika u zajednici. No, o tome u nekom drugom članku.

Vrijeme sastanka bilo je i vrijeme poklada, a poklopilo se i s rođendanom jedne djelatnice Udruženja "Baranje" pa su se tu našle i neizostavne krofne, koje se u ovo vrijeme prave u mnogim domaćinstvima, ali često i kupuju.

* * *

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok