MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 20. 09. 2015.

Potraga (search!) za izbjegličkom obitelji

Kliknite na sliku za veći formatKliknite na sliku za veći format Ivana Meštrović iz Belog Manastira posudila je u petak (18. IX. 2015), mobitel jednoj izbjegličkoj obitelji da se javi svom rođaku u Danskoj koji se zove Salam Al-ibrahimi. Danas je Ivana primila poruku od Salama. U poruci se kaže da on i njegova obitelj već treći dan ne znaju gdje je spomenuta izbjeglička obitelj i traže pomoć u pronalaženju i uspostavljanju kontakta.

Mi sa sigurnošću možemo pretpostaviti da je ta izbjeglička obitelj napustila Beli Manastir, ali nema načina da doznamo jesu li put nastavili preko Mađarske ili su krenuli prema Sloveniji. Ipak, ako netko nešto zna, neka se javi Mirovnoj grupi Oaza.

PS. (dopisano u 20:30)
Ivana nam javlja da je upravo primila poruku od Salama iz Danske s viješću da je tražena izbjeglička obitelj pronađena: jedni su u Austriji, a drugi u Njemačkoj.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok