MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 05. 2022.

Održan koncert Srđana Bulata

U petak, 20.5.2022. godine, s početkom u 19:30 sati, u organizaciji Centra za kulturu Beli Manastir, održan je koncert umjetnika gitarista Srđana Bulata u Župnoj crkvi svetog Martina u Belom Manastiru.

Prisutni, među kojima je bila i "Oazina" zaposlenica Ana, imali su iznimnu priliku slušati mladog splitskog gitaristu koji iza sebe već ima zavidnu karijeru i izvanrednu naobrazbu. Prvi je s ovih prostora diplomirao i završio postdiplomski studij na Royal Academy of  Music u Londonu, dobitnik je mnogih nagrada i priznanja na najprestižnijim domaćim i međunarodnim natjecanjima za klasičnu gitaru.

Mladi virtuoz je akustičnom prostoru crkve prisutnima, u sat vremena nježno prebirući po žicama gitare, priredio nezaboravan doživljaj i uživanje u taktovima pomno izabranih skladbi Giulia Regondia, Miroslava Miletića, Isaaca Albeniza, Francisca Tarrege, Joaquina Rodriga i Astra Piazzolla.

Nakon koncerta, koji je završio velikim aplauzom i bisom, zadovoljni slušatelji, puni prelijepih utisaka, razišli su se uz pomisao dobro da taj događaj nismo propustili!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok