MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 12. 2014.

Druženje nekadašnjih gimnazijalaca

'Slavni' 4b-razred prof. Novaka Vukčevića'Slavni' 4b-razred prof. Novaka VukčevićaČetvorica sjedokosih mladića s fotografije: Radoslav, Jovan, Zdravko i Branko, nekada su išli u isti (4b) razred Gimnazije Beli Manastir, koji je imao čak – 33 učenika. Razrednik im je bio pok. profesor Novak Vukčević, a direktor prof. Antun Bubalović.

Maturirali su školske godine 1972/73. Četrdesetogodišnjicu mature proslavili su 25. V. 2013. Prva trojica danas žive u Belom Manastiru, a četvrti u Novom Sadu. U Belom Manastiru danas živi još pet-šest učenika iz tog razreda, a još osam u Baranji. Ostali su se rasuli po Hrvatskoj i bivšoj Jugoslaviji.

Mladići s fotografije povremeno se sastaju u sličnom sastavu (vidjeti ovdje i ovdje), a na tim svojim druženjima uglavnom razgovaraju o nekadašnjim vremenima. Na posljednjem sastanku, održanom 9. XII. 2014. godine u Hotelu Patria, doznali su da Mirovna grupa Oaza, u okviru svog projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", organizira druženja starijih osoba koje uglavnom žive same. Tad su se složili da takvu aktivnost treba podržati te da se i taj njihov sastanak može ubrojiti u rezultate spomenutog "Oazinog" projekta. Istina, ni jedan od njih ne živi sam, ali su svi – šezdesetogodišnjaci.

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok