MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 03. 2013.

Zagonetni sastanak (II)

Nekadašnji učenici Gimnazije Beli ManastirNekadašnji učenici Gimnazije Beli ManastirPrije 17 dana objavili smo na ovoj web-stranici članak pod gornjim naslovom, koji je postao jedan od najčitanijih članaka tih dana. U članku je bilo postavljeno (retoričko) pitanje zašto su se tada četvorica sjedokosih mladića sa slike sastali u belomanastirskom Hotelu Patria i o čemu su pri tom razgovarali. U odgovoru na pitanje rečeno je da su svi oni bili učenici Gimnazije Beli Manastir, da im je razrednik bio pokojni Novak Vukčević, da su maturirali 1973. godine i da ove godine obilježavaju – zamislite – 40 godina mature.

Na novom sastanku, održanom 27. III. 2013. godine na istom mjestu, utvrđeno je da će se godišnjica mature obilježiti u subotu, 25. maja, i to tako što će se u 16 sati okupiti pred Gimnazijom, a potom slijedi uobičajeni program: slikanje, ulazak u razred, sjedanje u klupe, prozivka, kratko predstavljanje nekadašnjim drugovima i evociranje uspomena na nezaboravne školske dane, uz – naravno – mnogo priče, smijeha i veselja.

Poslije toga, opet prema uobičajenoj praksi, slijedi odlazak u etno-selo Karanac na večeru i ugodno druženje. Između škole i Karanca predviđen je jedan zanimljiv izletić s konzumacijom onoga po čemu je Baranja poznata. Detalji tog izletića neka ostanu tajna da bi sve bilo zanimljivije.

Na drugom, kao i na prvom sastanku bili su Jovan Nedić, Zdravko Dobrovac, Radoslav Lečić i Ranko Kostić, ali im se ovaj put pridružio i Darko Vedernjak (tim se redoslijedom nalaze i na fotografiji).

Pročitano 1315 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok