MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 10. 03. 2013.

Zagonetni sastanak

Nekadašnji učenici Gimnazije Beli ManastirNekadašnji učenici Gimnazije Beli ManastirZašto su se ova četvorica sjedokosih mladića sastali u belomanastirskom Hotelu Patria i o čemu su razgovarali? Na to pitanje odgovor će dati svatko tko se sjeti da su oni bili učenici Gimnazije Beli Manastir, da im je razrednik bio pokojni Novak Vukčević i da su maturirali 1973. godine, što znači da ove godine obilježavaju – zamislite – 40 godina mature. Po tradiciji, godišnjicu će obilježiti posljednje subote u mjesecu maju, a gdje će to biti, još nisu odredili, ali da će proslave biti, to je potpuno sigurno. Na obilježavanju 35. godišnjice mature bilo ih je sedamnaestero pa se nadaju da će ih ove godine biti još i više.

A tko su mladići sa slike. Predstavit ćemo ih slijeva nadesno. Sva četvorica žive u Belom Manastiru. Zdravko se danas bavi proizvodnjom vina, Radoslav je voditelj Arhiva Belja u Kneževu, Ranko je liječnik u Hitnoj pomoći, a Jovan je novinar i enigmatičar.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok