MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 14. 08. 2013.

Rad "Oazinog" internet-kluba (VII/2013)

Sara Fabijan u 'Oazinom' internet-klubuSara Fabijan u 'Oazinom' internet-klubuU "Oazinom" internet-klubu, koji posjeduje 14 računala, od 20. VI. 2013. godine, a preko javnih radova, radi Sara Fabijan kao suradnica za rad s mladima. Ona nas izvještava da su korisnici internet-kluba pretežno djeca osnovnoškolskog uzrasta te nekolicina starijih redovnih korisnika. Sara svakodnevno vodi računa o stanju računala, pomaže korisnicima u snalaženju na njima te dorađuje razne dokumente pri kojima korisnici trebaju pomoć (najčešće su to uvjerenja, molbe itd.). Trenutno ima najviše zahtjeva za printanjem popisa knjiga za novu školsku godinu.

Ako ima vremena, Sara pomaže "Oazinim" gerontodomaćicama pri pranju i sušenju rublja za "Oazine" stare korisnike iz programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama". Također vodi računa da prostorije internet-kluba uvijek budu čiste i uredne.

Pročitano 1300 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok