MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 15. 06. 2017.

"Oazine" besplatne ponude za starije osobe

U 'Oazi' se može (pro)čitati 'Glas Slavonije'U 'Oazi' se može (pro)čitati 'Glas Slavonije'Od početka svibnja 2017. godine, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u "Oazinom" internet-klubu sve osobe treće životne dobi mogu besplatno pristupati internetu, koristiti "Oazine" kompjutere za svoje potrebe ili čitati papirno izdanje osječkog "Glasa Slavonije".

Slobodan pristup internetuSlobodan pristup internetu"Glas Slavonije" čak mogu posuditi i čitati i na nekom drugom mjestu ako im je tako zgodnije, a da bi se u "Oazi" osjećali kao kod svoje kuće, dežurna "Oazina" zaposlenica počastit će ih besplatnom kavom i / ili sokom. Ako među "Oazinim" korisnicima bude većeg odaziva na spomenute usluge, u budućoj ponudi će možda biti i više različitih novina za čitanje.

Pročitano 879 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok