MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 31. 08. 2018.

"Oazin" poklon "Pčelicama"

Predsjednica 'Pčelica' Željana RistićPredsjednica 'Pčelica' Željana RistićU petak, 31. VIII. 2018. godine, u prijepodnevnim satima, u "Oazi" je bila Željana Ristić, predsjednica belomanastirske Udruge roditelja i djece Pčelice i potpisala ugovor o donaciji jednog kompjutera iz "Oazine" informatičke učionice toj udruzi. Potom je i preuzela donirani kompjuter.

"Pčelice" do sada nisu imale kompjuter pa će im "Oazin" poklon dobro doći. Istina, većina "pčelica" su mala djeca, a za njih je bolje da se igraju onako kako su se djeca igrala dok još nije bilo čuda moderne tehnike i tehnologije. Neka kompjuter koriste odrasli članovi za npr. vođenje administracije, pisanje dopisa, kreiranje plakata, pripremanje materijal za aktivnosti te udruge…

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok