MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 27. 07. 2013.

Humanitarna akcija za Nikolu

Humanitarna akcija za NikoluHumanitarna akcija za NikoluU subotu, 27. VII. 2013. godine, na belomanastirskom Trgu slobode s početkom u 17 sati održana je humanitarna akcija prikupljanja sredstava za maloga Nikolu, koji se liječi u Zagrebu. Tog vrućeg poslijepodneva na štandovima su se dijelili kolači svima onima koji su dali dobrovoljni prilog u pripremljene kutije s Nikolinim imenom.

Naime, naš mali sugrađanin Nikola obolio je od teške bolesti pa mu za ozdravljenje, pored sve medicinske skrbi, treba i majčino prisustvo, što iziskuje dodatne troškove za njegovu obitelj. Ali, kao i uvijek, i sada je proradilo veliko srce građana pa je u organizaciji belomanastirske udruge "Skok-klub – športska rekreacija i ples" i drugih udruga, a u sklopu Belomanastirskog ljeta mladih, organizirana humanitarna akcija, koja je potrajala dugo u noć. Sva donirana sredstva ići će Nikoli i njegovoj obitelji za njegovo što brže ozdravljanje. Sretno, Nikola, i da što prije vidimo tvoj osmijeh u našem gradu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok