MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 02. 2021.

Prikupljanje pomoći za udrugu "Sv. Agata" iz Gline

Pomoć ženama u nevoljiPomoć ženama u nevoljiU ponedjeljak, 8. II. 2021. godine, u vremenu od 10 do 12 sati, u "Oazinim" prostorijama u belomanastirskom Društvenom centru organizirano je prikupljanje humanitarne pomoći za "Udrugu za pomoć ženama oboljelim od raka dojke Sv. Agata – Glina". Akcija je pokrenuta na inicijativu Veselinke Kastratović, predsjednice "Udruge žena oboljelih i liječenih od raka jajnika 'JA KA' Osijek", s kojom "Oaza" ima višegodišnju suradnju, pogotovo na planu međusobnog druženja korisnica.

Pomoć ženama u nevoljiPomoć ženama u nevolji"Oazine" korisnice, članice i zaposlenice rado su se uključile u akciju prikupljanja higijenskih i drugih neophodnih potrepština ženama s područja pogođenog katastrofalnim zemljotresom. Baranjke osjetljive na nevolje i potrebe drugih žena u kratkom vremenu raznim su stvarima – poput čarapa, dezodoransa, majica, ručnika, rukavica, sapuna, šalova, šampona, ubrusa, uložaka i vlažnih maramica te kave, kuhala i šoljica za kavu – popunile "Oazin" stol i tako pokazale solidarnost s nepoznatim ženama, kojima je ovog trenutka zaista teško i svašta potrebno. Uz nabrojane stvari, u paket koji se šalje ženama iz Gline dodat će se i prigodne čestitke rađene na "Oazinim" kreativnim radionicama.Pomoć ženama u nevoljiPomoć ženama u nevolji

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok