MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 07. 2013.

Sara Fabijan – "Oazina" suradnica za rad s mladima

Sara Fabijan - suradnica za rad s mladimaSara Fabijan - suradnica za rad s mladimaMirovna grupa Oaza već duže vrijeme preko javnih radova zapošljava određene profile radnika za čijim radom postoji potreba. Tako je ove godine, od 20. VI. do 19. IX. 2013, zaposlena Sara Fabijan kao suradnicu u radu s mladima. Sara je prošle godine odradila dio "svojih" javnih radova (tri mjeseca), a sada koristi drugi dio, koji će također trajati tri mjeseca. Radi u "Oazinom" internet-klubu s korisnicima: upisuje njihov dolazak i odlazak te broj kompjutera na kome pristupaju internetu, prima donacije za korištenje kompjutera, pazi na red i disciplinu… Kako "Oazin" internet-klub najčešće posjećuju osnovnoškolci i kako se oni često zaigraju i razgalame, netko ih mora stišati i uvesti u red.

Korisnicima pomaže i u pisanju molbi, traženju voznog reda, raznih informacija na internetu, muzike ili kad im negdje zapnu pa ne znaju dalje. Kao i svi zaposleni na javnim radovima u "Oazi", i Sara redovno vodi dnevnik rada i pomaže u održavanju higijene prostorija i uređaja, kao što se to čini na svakoj "Oazinoj" radionici.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok