MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 05. 2012.

Predavanje o centrima za socijalnu skrb

Predavanje o centrima za socijalnu skrb
Socijalna radnica Martina Kedmenec

U utorak, 15. V. 2012. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održano je predavanje o centrima za socijalnu skrb. Predavanje je jedna od aktivnosti projekta "Važno je imati podršku", koji financira Europska Unija, a držala ga je Martina Kedmenec, socijalna radnica zaposlena u belomanastirskom Centra za socijalnu skrb.

Predavanju je prisustvovalo dvadesetak "Oazinih" korisnica i korisnika. Nakon zanimljivog predavanja, slušaoci i slušateljice postavljali su konkretna pitanja vezana za razne vrste pružanja socijalnih usluga, za socijalnu pomoć i sl.

 

Predavanje o centrima za socijalnu skrb
Predavanju su prisustvovale 'Oazine' korisnice

Predavanje socijalne radnice Kedmenec pod nazivom "Kako i kamo kada krene naopako – Vodič kroz usluge centra za socijalnu skrb" sastojalo se od sljedećih tema:

  • Što je centar za socijalnu skrb?
  • Javne ovlasti i stručni poslovi
  • Organizacija centra za socijalnu skrb
  • Prava i usluge iz socijalne skrbi
  • Vrste socijalnih usluga
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok