MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 26. 07. 2019.

Predstavljanje projekta tvrtke Zadravec d.o.o.

Ivan Zadravec, direktor tvrtke Zadravec d.o.o.Ivan Zadravec, direktor tvrtke Zadravec d.o.o.(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U petak, 26. VII. 2019. godine, s početkom u 9 sati, u konferencijskoj dvorani Etnološkog centra baranjske baštine u Belom Manastiru održana je "početna konferencija" tvrtke Zadravec d.o.o., na kojoj je predstavljen projekt "Jačanje konkurentnosti tvrtke Zadravec d.o.o. ulaganjem u strojeve i opremu".

Taj projekt odobren je u sklopu poziva "Provedba shema za razvoj poduzetništva – Razvoj poduzetništva u Gradu Belom Manastiru". Kako je pisalo u pozivu na predstavljanje, to je jedna u nizu ozbiljnih investicija tvrtke Zadravec d.o.o., koja je osnovana kao samostalni obrt još 1999. godine, kad je registrirana za izvođenje svih vrsta građevinskih radova. Tokom godina tvrtka je uložila velike napore kako bi se pozicionirala na tržištu i osigurala konkurentnost poslovanja. Stalno provodi kontinuirano usavršavanje znanja i vještina, što smatra ključem uspjeha i ekonomske održivosti.

Konferenciju je vodila ravnateljica Baranjske razvojne agencije Grada Belog Manastira (BARA) Bogdanka Ćudić Vilić, o važnosti poticanja i razvoja malog poduzetništva govorila je zamjenica belomanastirskog gradonačelnica Ivana Bandov Paulić, dok je Tihana Marković iz osječkog Centra za poduzetništvo podsjetila na početnu ideju i kako je nastao cijeli projekt te kako je teklo prikupljanje tražene dokumentacije. O tvrtki Zadravec d.o.o. govorio je njezin direktor Ivan Zadravec.

Publika na predstavljanju projektaPublika na predstavljanju projekta
Projekt "Jačanje konkurentnosti tvrtke Zadravec d.o.o. ulaganjem u strojeve i opremu" financiran je bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 429.695,57 kuna, a sveukupna vrijednost projekta je 505.524,20 kuna. Odobravanjem projekta i njegovim sufinanciranjem kupit će se zglobni utovarivač i uređaj za upuhivanje mikrokabela s pripadajućom opremom te računalna oprema.

Konferencija je završila druženjem i prigodnom zakuskom. Na konferenciji su bile i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić te voditeljica Ureda Lag-a Baranja Lidija Dabić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok