MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 06. 2011.

Našice – najuređeniji grad kontinentalne Hrvatske

Našice
Slavonski gradić Našice

Boraveći u Našicama radi anketiranja našičkih institucija za potrebe projekta "Može i bolje" (o čemu se može pročitati ovdje), "Oazina" aktivistica Ana Jeličić i njen sin i vozač Dejan, iskoristili su priliku da malo razgledaju taj slavonski gradić udaljen 50 km zapadno od Osijeka, s oko 8.200 stanovnika, o kome pjesma kaže: "Tekla voda Karašica, do Valpova od Našica".

Našice su grad duge povijesti - prvi se put, naime, spominje 1229. godine - koji obiluje kulturno-povijesnim spomenicima, a slike koje su snimili Ana i Dejan govore o njegovoj ljepoti i uređenosti. Njih dvoje su, s nostalgijom i dozom ljubomore, gledali u velike krošnje starih stabala koja krase grad. Ne tako davno takvih stabala bilo je i u Belom Manastiru.

Našice su dobile priznaje "Zeleni cvijet" Hrvatske turističke zajednice za najuređeniji manji grad (do 20.000 stanovnika) kontinentalne Hrvatske 2006. godine.

Našice
Dejan iz Beloga u Našicama
Našice
U Našicama ima mnogo zelenila

 

Našice
Najuređeniji manji grad u...
Našice
... kontinentalnoj Hrvatskoj 2006. godine
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok