MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 23. 09. 2020.

HCRV: Poziv građanima - pridružite se volonterima!

Od 23. do 26. IX. 2020.Od 23. do 26. IX. 2020.

"Hrvatska volontira 2020." – prijavljeno preko 140 volonterskih aktivnosti!

U srijedu, 23. rujna, počinje kampanja koja će i ove godine okupiti brojne pojedince i organizacije! Kampanja se odvija pod pokroviteljstvom predsjednika RH Zorana Milanovića.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva (HCRV), regionalni i lokalni volonterski centri i brojne organizacije koje uključuju volontere i ove godine pružaju priliku građanima da se uključe u volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

Popis svih volonterskih aktivnosti koje će se održati u sklopu kampanje možete pronaći na sljedećoj poveznici te vas pozivamo da pronađete aktivnost koja vas inspirira, povedete članove i članice svojih obitelji i zavolontirate se s nama!

Kampanja "Hrvatska volontira" ove se godine održava od 23. do 26. rujna, a ovogodišnjom kampanjom želimo podsjetiti koliko volontiranje donosi svakom pojedincu, na koji način nas može zbližiti s drugima u našem okruženju te posljedično koliko doprinosi zajednici u kojoj živimo, a time i društvu u cjelini.

Stoga je ovogodišnji slogan kampanje Važna društvena mreža. Poruke koje ove godine šaljemo kroz našu kampanju upućene su volonterima koji svojim angažmanom društvenu mrežu čine Važnom.

Dobro je što ste tu.
Hvala što ste tu.

Ove godine, a potaknuti pandemijom koronavirusa, želimo staviti naglasak na važnost uključivanja u volontiranje i odati priznanje volonterima, promovirajući primjere dobre prakse kroz kratke videe o volontiranju, koje možete pronaći na Youtube-kanalu Hrvatskog centra za razvoj volonterstva: https://bit.ly/32H3AXv .

Pozivamo sve organizatore volonterskih aktivnosti i volontere / volonterke da prilikom provedbe volonterskih aktivnosti poštuju epidemiološke mjere i paze na sebe i druge.

Kontakt za medije: Udruga za razvoj civilnog društva SMART, Volonterski centar Rijeka ǀ Marta Hauser ǀ marta@smart.hr ǀ 051-586-551; 051-332-750.

Pročitano 236 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok