MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 12. 2021.

Podjela blagdanskih paketića – prvi dan

Podjela paketića 'Oazinim' bivšim korisnicimaPodjela paketića 'Oazinim' bivšim korisnicima"Oazin" tim, zajedno s volonterima, za kraj 2021. godine, odnosno za blagdane, pripremio je paketiće svojim potrebitim sugrađanima, nekadašnjim korisnicima besplatnih toplih obroka.

Pripremljena su 23 paketića, financirana sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike po programu "Dostojanstveno starenje".

Paketiće su, u srijedu, 22. XII. 2021. godine, u popodnevnim satima, podijelile "Oazine" zaposlenice Ana i Sandra. Korisnici, kojima već dugo nitko nije bio na vratima, bili su vidno iznenađeni posjetiteljima, a kada su vidjeli paketiće, sreći nije bilo kraja jer kažu da su zaboravljeni od svih i ova "Oazina" mala pažnja im vraća vjeru u ljude.

Dio bivših korisnika zatečen je kod kuće, drugima su paketići ostavljeni na poznatom mjestu, a dvoje korisnika je, nažalost, preminulo. Nakon podjele, "Oazine" zaposlenice bile su malo sjetne i pod utiskom svega viđenog, ali u duši zadovoljne jer su, u ovo predblagdansko vrijeme, nekom donijele radost i izmamile osmijeh na lice.

Nekima su paketići uručeni...Nekima su paketići uručeni......a nekima ostavljeni na vidljivom mjestu...a nekima ostavljeni na vidljivom mjestu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok