MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 12. 2021.

Podjela blagdanskih paketića – drugi dan

Katarina i Ana u blagdanskoj akcijiKatarina i Ana u blagdanskoj akciji"Oazina" podjela blagdanskih paketića, po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava i socijalne politike, započeta u srijedu, o čemu smo pisali ovdje, nastavljena je u četvrtak, 23. XII. 2021. godine.

Ovoga puta na redu su bili "Oazini" korisnici i stariji volonteri, kojima su, već u rano prijepodne, na vrata pokucale "Oazine" zaposlenice Ana i Katarina te ih iznenadile spomenutim paketićima u kojima su se nalazili kava, keksi, slane grickalice i bomboni. Baš nešto prikladno za blagdanski stol.

Ni ovoga puta nisu svi korisnici zatečeni kod kuće, pa su tako neki poklon-paketići okačeni na vidno mjesto da ih vlasnici, kada se vrate kući, odmah uoče.

I tako je "Oaza" još jednom svojom lijepom gestom pokazala da misli na starije osobe kojima bismo svi mi trebali omogućiti, a i potvrditi naziv programa "Dostojanstveno starenje", koje su svojim dugogodišnjim radom sigurno zaslužili.

Zaslužili ili ne, sigurni smo da im treba zaželjeti sretne blagdane i sretnu novu godinu!

Neki su uvijek spremni za slikanje...Neki su uvijek spremni za slikanje......a oni u bademantilu, opravdano, nisu...a oni u bademantilu, opravdano, nisu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok