MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 10. 2019.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (IX/2019)

Jadranka Kuduz, Jelisavka Brnjevarac, Ljubica Buha, Ana Jeličić, Rožika BudimirJadranka Kuduz, Jelisavka Brnjevarac, Ljubica Buha, Ana Jeličić, Rožika Budimir(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U devetom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati (3, 17. i 24. IX.) pod vodstvom Ane Jeličić, na kojima je bilo 7, 6 i 9 korisnica, odnosno ukupno 22 žene.

Teme radionica bile su raznolike. Dijelom su se radili suveniri – kao što su magneti od fimo-mase i oslikavali čokanji "Oazinim" prepoznatljivim motivima šljive i grožđa – a dijelom su rađene slike na stiroporu, kombinacijom boja, školjki i kamenčića. Slike su s morskim motivima i bit će svojim vlasnicama u nadolazećim tmurnim danima podsjetnik na toplo ljeto, sunce i more.

Korisnice su, kao i uvijek, bile marljive, kreativne i nadasve dobro raspoložene, pune priče i šale, što je, uz sok i grickalice, sasvim dovoljno da se "napune baterije" do sljedećeg susreta.

Pročitano 272 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok