MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 05. 2024.

Posjet kazalištu i druženje s Udrugom "JA KA"

Prvo predstava...Prvo predstava...U četvrtak, 16.5.2024. godine, upriličeno je još jedno druženje članica Udruge žena oboljelih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek i Mirovne grupe Oaza Beli Manastir.

Druženje i posjeta kazališnoj predstavi "Mala Frida", u izvođenju izvanrednih glumaca  kazališta "Žar ptica" iz Zagreba, organizirano je u sklopu aktivnosti povodom Tirkiznog svibnja, manifestacije koja se već niz godina obilježava.

Ujedno je to bilo i lijepo simbolično obilježavanje Dana obitelji jer smo mi članice udruga vezane gotovo kao jedna obitelj, vesela i sretna obitelj.

Predstava na koju je "Oaza" bila pozvana od strane prijateljske udruge, kojoj je karte doniralo Dječje kazalište Branka Mihaljevića, kojem ovim putem zahvaljujemo, bila je izvanredna i zaista smo uživale u njoj, kao i u druženju uz kavu i osvježenje nakon predstave.

U ime "Oazinih" članica Sandre, Tanje, Ane, Mare, Klare, Vide, Savice i Jadranke zahvaljujemo članicama Udruge "JA KA", kao i predsjednici Veselinki Kastratović, na lijepom i ugodno provedenom poslijepodnevu.

...a onda druženje...a onda druženje

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok