MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 12. 03. 2019.

Radni materijal za projekt "Nasilje baš nije fer"

Papiri, blokovi, flomasteri, markeri, bojice...Papiri, blokovi, flomasteri, markeri, bojice...(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak prijepodne, 12. III. 2019. godine, a u sklopu novog "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", počela je priprema radnog materijala za radionice s učenicima. Materijal, koji je dovezao dobavljač iz Osijeka, preuzeli su "Oazini" zaposlenici Vesna, Neno i Sandra.

Materijal je prvo razvrstan po vrstama, a potom složen u platnene torbe, koje su oslikale korisnice "Oazinih" likovno-kreativnih radionica. Torbe sadrže: A4-papir u boji, kolaž i hamer, blokove za crtanje, post-it blokiće, flomastere, masne bojice, markere, selotejp, balone, bumbačice i debeli konac. Torbu s materijalom dobit će svaka učiteljica uključena u spomenuti projekt, koji "Oaza" provodi u partnerstvu s Osnovnom školom Darda.

Radni materijal bit će podijeljen nakon edukacije učitelja / učiteljica, koja će se održati u petak, 15. III. 2019. godine, u Osnovnoj školi Darda. Edukaciju će provesti "Oazina" vanjska stručna suradnica, učiteljica – mentorica Sofija Petrović.

Projekt "Nasilje baš nije fer" financira Ministarstvo za demografije, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 228 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok