MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 15. 11. 2019.

Izrada ploča za podsjetnike na "Oazinoj" radionici (II)

Djeca pomažu majstoruDjeca pomažu majstoru(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 15. XI. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je dvadeset druga "Oazina" zabavna radionica za djecu. To je bila druga radionica izrade ploča za podsjetnike, koje su ovaj put i završene. O početku izrade tih ploča može se pročitati OVDJE.

Na drugoj radionici sudjelovao je i majstor Velibor Malinić, koji je došao izbušiti rupe na započetim daskama. Djecu je to jako obradovalo jer su mu svi pomagali. Čak su neki i sami bušili.

Nadalje, trebalo je do kraja urediti ploče pa su djeca prvo obojila štipaljke, a zatim po vlastitim željama još ukrasila ploče. Najviše je korišteno perje u boji pa su nastale prekrasne šarene ploče. Djeca su također plela pletenice od vune, koje služe za vješanje ploča. Uz pomoć majstora i voditeljice, pletenice su zavezane za ploče. Djeci je malo bio problem zavezati čvorove.

Ovaj put redar je bila Lora, koja je odlično obavila svoje zadatke. Na radionici je sudjelovalo trinaestero djece. Najavljeno je da će se na sljedećoj radionici raditi božićni vjenčići za vrata, kad će biti potrebna i pomoć roditelja. Radit će se, naime, vrućim ljepilom pa će se morati paziti da se djeca ne opeku.

Zabavne radionice za djecu održavaju se u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Sandra Kušenić.

Pročitano 352 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok