MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 03. 2019.

Dnevni boravak: Putovanje u Egipat

Ana Dragila (lijevo)Ana Dragila (lijevo)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 7. III. 2019. godine, od 16 do 18 sati, održana je u "Oazinom" dnevnom boravku edukacijska radionica na temu "Putovanje u Egipat". Radionicu je držala Ana Dragila, zaposlenica P.G.D.I.-ja, koja je u desetom mjesecu 2018. godine posjetila Egipat i njegove znamenitosti.

Na radionici, koju je organizirala Jelena Opačić-Matijević, bilo je šest korisnica. Tema im je bila zanimljiva pa su poslije predavanje počele praviti planove za putovanje u Egipat.

Predavačica je prisutne prvo upoznala s osnovnim podacima koje je važno znati prije nego što se krene na neko putovanje: kakva je temperatura na odredištu u pojedinim dijelovima godine (da bi putnici mogli odabrati vrijeme koji im najviše odgovara), koji se novac tamo koristi, kakve su cijene i što se može očekivati za određenu svotu novaca...

U Egiptu je hrana odlična, ali je nešto začinjenija od hrane u Hrvatskoj. Dobro je da se putnici opskrbe nekim lijekovima kako bi spriječili stomačne probleme.

Predavačica je ukratko prikazala i socijalnu sliku zaposlenika u hotelima, a potom je kroz prezentaciju korisnicama pokazala sve što je snimila na putovanju. Uz svaku sliku dala je objašnjenje dostojno turističkog vodiča, ali i opis kako se osjećala u trenutku kad je snimala određenu fotografiju. Nakon prezentacije korisnice su postavljale pitanja, a Ana se trudila na sva pitanja odgovoriti.

Radionica je dio aktivnosti "Oazinog" projekta "Opremanje prostora i jačanje kapaciteta udruge – za nove dnevne aktivnosti osoba treće životne dobi". Taj projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kao jednokratnu financijsku podršku (vidjeti  OVDJE).

Pročitano 230 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok