MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 08. 2020.

Crtanje 3D-ruke u "Oazi"

Dječja radionica u dvorištu Društvenog centraDječja radionica u dvorištu Društvenog centra(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 28. VIII. 2020. godine, s početkom u 17 sati, u dvorištu Društvenog centra u Belom Manastiru, nakon skoro šestomjesečne pauze, održana je nove dječja radionica. Posljednja radionica održana je 6. III. 2020, nakon čega se radionice nisu održavale zbog pandemije uzrokovane koronavirusom. Kako je još uvijek lijepo vrijeme, a i zbog svih preporuka vezanih uz pandemiju, radionica je održana vani.

Zadatak na ovoj radionici bio je nacrtati svoju 3D-ruku. Prvo je trebalo octrati svoju ruku na papiru, zatim povući ravne i zakrivljene linije, kako bi se dobio 3D-efekt. Nakon ocrtavanja, uslijedilo je bojanje, koje nije baš oduševilo dječake. Iako su se pomalo bunili, ipak su svi uspjeli završiti zadatak.

Na radionici je bilo petero djece: Antonio, Dorotea, Franka, Matko i Ognjen. Pri kraju radionice, ekipi se priključio i čupavi susjed Švrćo, psić koji se obradovao djeci, a i oni njemu. Radionica je protekla u radu, zabavi i pričama.

Ova radionica je održana u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Grada Belog Manastira. Radionicu je vodila Sandra Kušenić. Radionice se neće održavati svakog petka, već će biti najavljene koji dan ranije.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok