MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 20. 12. 2018.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Saša, Kristina i VioletaSaša, Kristina i VioletaU četvrtak, 20. XII. 2018. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je posljednje ovogodišnje druženje "Oazinih" aktivistica Jelene Opačić-Matijević i Stele Fabijan te "Oazinih" volontera sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovala tri volontera: Margita Relić, Kristina Gubić i Saša Vučković.

Unatoč okićenoj jelki i božićnom ugođaju, "Oazini" volonteri zatekli su pomalo neugodnu atmosferu. Pri svakoj njihovoj posjeti domskih štićenika sve je manje pa je tako bilo i ovaj put. Preminula je štićenica s kojom su se mnogo puta družili na sličnim susretima.

Iako, dakle, štićenika nije bilo mnogo, volonteri su kroz razgovore uspjeli pojedine od njih zabaviti i nasmijati. Najmlađa domska štićenica Violeta, što je već postala uobičajena praksa, igrala je "čovječe, ne ljuti se" s mladim volonterima, koji se uvijek rado odazovu njenom pozivu i tako joj uljepšaju dan.

"Oazina" aktivistica Jelena"Oazina" aktivistica Jelena"Oazina" volonterka Margita"Oazina" volonterka MargitaProjekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 243 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok