MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 12. 2018.

Radionica o slobodi kretanja usluga, radnika i roba

Brigita Ivoševac, Šimun Buzov i Lidija DabićBrigita Ivoševac, Šimun Buzov i Lidija DabićU petak, 14. XII. 2018. godine, s početkom u 13 sati, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira, na adresi Ulica Imre Nagya 2c, održana je javna tribina i radionica na temu "Sloboda kretanja usluga, radnika i roba".

Javna tribina i radionica održane su kao jedna od aktivnosti trećeg edukacijskog ciklusa projekta "EU Baranja", koji LAG Baranja provodi od travnja 2018. godine, a financiran je sredstvima Ministarstva vanjskih i europskih poslova kroz područje informiranja o EU. Program javne tribine i radionice može se vidjeti OVDJE.

Okupljene je prvo pozdravila Lidija Dabić, voditeljica Ureda LAG-a Baranje, a uvodno izlaganje imala je Bogdanka Ćudić Vilić, voditeljica projekta "EU Baranja". Govornici na navedenu temu bili su: Brigita Ivoševac (Informacijski centar Europe Direct Osijek / JU ŽRA OBŽ) i Šimun Buzov (Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Osijek).

Bogdanka Ćudić Vilić, voditeljica projekta 'EU Baranja'Bogdanka Ćudić Vilić, voditeljica projekta 'EU Baranja'Cilj aktivnosti bio je svima zainteresiranima pružiti potrebne informacije na koji način i pod kojim uvjetima mogu sudjelovati na drugim tržištima aktivno ili povremeno kroz sudjelovanje na sajmovima i drugim sličnim aktivnostima.

Govornici su u ime svojih institucija / organizacija također informirali poduzetnike o mogućnostima, pravima i obvezama koje kao građani Europske Unije imaju prilikom poslovanja na tržištu u drugim zemljama Unije, kao i u zemljama koje nisu članice Unije.

Nakon zanimljivog i korisnog predavanja uslijedila su pitanja i rasprava na navedenu temu.

Na javnoj tribini / radionici bila je i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Pročitano 288 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok