MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 28. 11. 2018.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

'Oazina' aktivistica Jelena Opačić-Matijević'Oazina' aktivistica Jelena Opačić-MatijevićU srijedu, 28. XI. 2018. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma s ciljem da im se bar malo uljepša dan. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te pet volonterki: Anica Frič, Dubravka Simendić, Kristina Gubić, Mara Bodlović i Margita Relić.

Domska radna terapeutkinja Marija Horvat, kao i uvijek, dobro je animirala domske štićenike pa ih je i ovaj put bilo dosta zainteresiranih za igru. Već uobičajeno igrale su se karte i "čovječe, ne ljuti se". Domsko osoblje pohvalilo se da će Dom uskoro dobiti nove garniture za igru "čovječe, ne ljuti se" koje su prilagođenije za igru starijih osoba. Ove s kojima se sada igra jako su sitne pa se igrači s njima teško snalaze.

Jedna od baka koja je dosad uvijek rado igrala "čovječe, ne ljuti se" ovaj je put izostala jer je – zaspala pa joj je kasnije bilo žao. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.Volonterke Kristina i Dubravka (za drugim stolom)Volonterke Kristina i Dubravka (za drugim stolom)Volonterke Margita (desno) i Mara (za drugim stolom)Volonterke Margita (desno) i Mara (za drugim stolom)

Pročitano 664 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok