MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 11. 2018.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (XI/2018)

Ribice od vatelinaRibice od vatelina

U jedanaestom mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 5, 6, 12. i 13. X., a na njima je bilo 11, 10, 12 i 8 (ukupno 41) korisnica. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

I ovaj mjesec na radionicama se radilo, igralo i slavilo. Korisnice su izrađivale ribice od čarapa i punile ih vatelinom. Kroz smijeh i šalu vrijeme im je brzo prolazilo i sve su bile žalosne što one nisu imale takve igračke kad su bile male, ali su bile presretne što se ribice sviđaju njihovim unučićima. Većina ih je presretna i zato što se unučićima rijetko što sviđa... I – naravno – proslavljena je Ljubina slava.'Oazine' kreativke'Oazine' kreativke

Pročitano 732 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok