MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 27. 09. 2018.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Steline palačinke za domske štićenikeSteline palačinke za domske štićenikeU četvrtak, 27. IX. 2018. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje "Oazinih" aktivistica Jelene Opačić-Matijević i Stele Fabijan te "Oazinih" volontera sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovale tri volonterke: Dubravka Simendić, Kristina Gubić i Stela Stanojević.

Ovaj put "Oazina" volonterka Stela ispekla je palačinke s pekmezom i iznenadila prijateljice i prijatelje iz "Baranjskog sunca". Svi su joj se zahvaljivali na tom znaku pažnje. Kroz ovakve posjete i druženja shvatimo da se drugim ljudima, pogotovo onima koji su u nepovoljnom položaju, malim znakovima pažnje, osmijehom i prijateljstvom može – ako ništa više – bar uljepšati dan.

Palačinke kao mali znak pažnje prema prijateljima iz DomaPalačinke kao mali znak pažnje prema prijateljima iz DomaVolonterka Kristina, već standardno, s najmlađom domskom štićenicom Violetom igrala je "čovječe, ne ljuti se", a ostale volonterke su sa štićenicima razgovarale i šalile se.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

'Oazina' volonterka Dubravka Simendić'Oazina' volonterka Dubravka SimendićDomska štićenica Violeta i 'Oazina' volonterka KristinaDomska štićenica Violeta i 'Oazina' volonterka Kristina

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok