MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 25. 07. 2018.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Dom za starije i nemoćne u Belom ManastiruDom za starije i nemoćne u Belom ManastiruU srijedu, 25. VII. 2018. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je druženje sa štićenicima toga Doma. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te volonteri: Anja Nemet, Berta Gubić, Borislava Kovačević, Despot Matijević, Kristina Gubić i Margita Relić.

Cilj druženja bio je da se domskim štićenicima malo uljepša dan. "Oazine" volontera, kao što je već uobičajeno, dočekala je domska radna terapeutkinja Marija Horvat, a štićenici su već zauzeli pozicije za stolovima. Opet se igralo "čovječe, ne ljuti se" i kartaška igra "bela". Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi, ali je za jednim stolom ipak bilo i prave ljutnje te je jedna gospođa čak odbila igrati dalje.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Stolovi za igre u domskom dnevnom boravkuStolovi za igre u domskom dnevnom boravku

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok