MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 25. 07. 2018.

"Oaza" dobila jednokratnu podršku od 40.000 kuna

Zgrada Ministarstva u ZagrebuZgrada Ministarstva u ZagrebuDana 9. II. 2018. godine Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je "Natječaj za dodjelu jednokratnih financijskih podrški za 2018. godinu" usmjerenog jačanju kapaciteta udruga u području razvoja socijalnih usluga i interventnoj pomoći organizacijama civilnog društva.

Pet mjeseci kasnije, 9. VII. 2018, ministrica Nada Murganić donijela je "Odluku o raspodjeli dijela sredstava namijenjenih financiranju jednokratnih financijskih podrški za 2018. godinu". Za provedbu te odluke Ministarstvo je osiguralo financijska sredstva u iznosu od 1.549.000 kuna. Ta sredstva raspoređena su na 34 organizacije civilnog društva, koje su za svoje projekte dobile od 25.000 do 80.000 kuna.

Pod brojem 32 navedena je Mirovna grupa Oaza Beli Manastir, koja je dobila 40.000 kuna za projekt "Opremanje prostora i jačanje kapaciteta udruge – za nove dnevne aktivnosti osoba treće životne dobi". Odluka i popis udruga koje su dobile financijsku podršku može se vidjeti OVDJE.

(Foto: Ministarstvo za DOMSP)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok