MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 20. 06. 2018.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Partija dominaPartija dominaU srijedu, 20. VI. 2018. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je druženje sa štićenicima toga Doma. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te volonterke: Dubravka Simendić, Ivana Čont, Kristina Gubić, Margita Relić, Snežana Kapular i Stela Stanojević.

Ekipa za kartanjeEkipa za kartanje'Čovječe, ne ljuti se''Čovječe, ne ljuti se'Cilj druženja bio je da se domskim štićenicima uljepša dan. Unatoč tome što je na godišnjem odmoru njihova radna terapeutkinja Marija Horvat, koja obično dogovara takva druženja, štićenici su se jako lijepo organizirali te su se ovaj put priključile i neke nove osobe. Već uobičajeno igralo se "čovječe, ne ljuti se", a i ekipa za kartanje bila je spremna. Ovaj put zaigrao se i domino. Zahvaljujući "Oazinim" volonterkama, druženje je proteklo u ugodnoj i veseloj atmosferi. Hvala im na tome!

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok